ακυρώσεις/αλλαγές/επιστροφές

ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα, ακόμη  και αν έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει ακόμη αποσταλεί, να την ακυρώσετε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, με αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ (custom made).επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση σας επιστρέφουμε εντός 14 ημερολογιακών ημερών ολόκληρο το ποσό που πληρώσατε, όπως αυτό αναγράφεται στην απόδειξη ή σας το αντικαθιστούμε.  Η επιστροφή του ποσού γίνεται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν.

Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα (Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης Νόμος 2251/1994 Άρθρο 3ι Παρ.1).

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ (custom made).επιστροφές  ελαττωματικών προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Επιχείρησης μας πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας, προϊόντα που καταστράφηκαν κατά την μεταφορά ή από λάθος που προκλήθηκε κατά τη λήψη της παραγγελίας, τη τιμολόγηση, την αποστολή, κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής και τα έξοδα επαναποστολής.

Στις περιπτώσεις που λόγω έλλειψης ή κατάργησης του προϊόντος δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές.

Μετά το πέρας 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής του προϊόντος, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε και επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.